dimecres, 20 de juliol de 2016

Inscripcions Obertes 2016/17

L'Equip pedagògic de l'Albada, que partim de l'experiència de tots aquests anys acompanyant processos de vida i d'aprenentatge en el marc de l'Educació Viva.  Us oferim places i obrim inscripcions a noves families interessades en formar part del nostre estimat i madurat projecte.


Amb molta il.lusió i  noves propostes que parteixen d'una base pedagògica clara, consolidada i ferma. 


L’Albada creu en la força i la capacitat de l’ésser humà per a trobar les seves pròpies eines i recursos, per això oferim un espai cuidat en el qual acompanyem en ambients preparats i seguritzants. 
Afavorim vivències d'aprenentatge a través de  diferents tipus de propostes diaries, setmanals, trimestrals (tallers). ..On les i els infants  i joves participen de manera autònoma i es comprometen segons el seu moment vital , procés i ritme. 
Partim d'un marc de llibertat autèntica, amb responsabilitat i limits clars. En els diferents grups els i les infants i joves s'organitzen i decideixen  a través dels cercles matinals i de tancament les activitats, projectes o propostes que vivenciaran durant el dia. Acompanyades/ts amb amb una mirada lliure de judicis i expectatives i de respecte cap a la diversitat i natures de cada infant.
A l'Albada  partim d'una mirada sistèmica que fa imprescindible una materno-paternitat participativa. 
A través de trobades pedagògiques i de l'escola de mapes (mares i pares) acompanyem a les famílies en diferents temàtiques. I a través de l'entrevista trimestral, posem en comú els processos per on passen les i els infants. Com i desde quin lloc els i les estem acompanyant. Cercant la coherencia entre l'espai educatiu i la llar.
Les families ocupen un lloc vital en l'estructura del projecte. I poden participar de la gestió i coordinació de la part tècnica . 
També son benvingudes a l'espai les seves propostes ,tallers o presència.


Us convidem a  veure el documental de "Dreceres" i a demanar-nos entrevista.  Estarem encantades de rebreus.
http://albadaviva.blogspot.com.es/p/pre-inscripcions-i-matricules.html


Educar és acompanyar el creixement personal de cadascú.

                                                                                                                           
T’acompanyem.
Acompanya’ns.
                                                                   Equip pedagògic de l'Albada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada